Verblijf

Verblijf

Ons uitgangspunt is u zoveel mogelijk te ontzorgen vanaf het moment dat u met ons in contact gekomen bent. Hier hoort het regelen van uw verblijf  in Istanbul ook bij. In Nederland kunt u daarom altijd contact met ons opnemen mocht er iets zijn, terwijl er in Turkije ook altijd iemand beschikbaar is om uw vragen te beantwoorden en te helpen met praktische zaken. Het telefoonnummer van onze contactpersoon in Turkije ontvangt u met uw boeking en is ook terug  te vinden in de bevestigingsmails die u van ons ontvangen heeft.

Verblijfsduur

Een behandeling in Istanbul plannen gebeurt zorgvuldig. Wij informeren u graag over de minimale en ideale duur van verblijf tijdens een traject.

Ziekenhuizen

ISM wil zijn patiënten de mogelijkheid geven om zonder wachten behandeld te worden. Hierdoor werken we met meerdere ziekenhuizen samen.

Hotels

ISM wil zijn patiënten de mogelijkheid geven om te kiezen uit 3-, 4-, en 5-sterren hotels. Afhankelijk van uw behoefte adviseren wij u graag.

Istanbul Safe Medical

Match between care and result

Verblijfsduur

De verblijfsduur is afhankelijk van de behandeling. Hier treft u een overzicht aan waar u per ingreep kunt zien hoeveel dagen u minimaal moet verblijven in Istanbul. Voor een borstlift is dit bijvoorbeeld minimaal 3 dagen. Wij adviseren onze patiënten, indien mogelijk, hier vier dagen aan toe te voegen. U heeft hierdoor meer rust wat ten goede komt aan uw herstel. Tijdens de intake spreken we de meest ideale periode met u af op basis van uw wensen en verwachtingen.

Borstesthetiek

Behandeling

Verblijf Istanbul

Verblijf ziekenhuis

Borstlift

2

1

Borstvergroting

2

2

Borstverkleining

2

2

Borstverkleining mannen

2

1

Gezichtsesthetiek

Behandeling

Verblijf Istanbul

Verblijf ziekenhuis

Facelift

3

1

Neuscorrectie

4

1

Neuscorrectie (revisie)

5

1

Ooglid correcties

1

1

Oorcorrectie

1

1

Lichaamsesthetiek

Behandeling

Verblijf Istanbul

Verblijf ziekenhuis

Buikwandcorrectie

4

2

Haartransplantatie

3

-

Liposuctie

2

1

Vaginoplastiek

2

1

Istanbul Safe Medical

Jij bent uniek en bijzonder

Ziekenhuizen

Istanbul Safe Medical werkt samen met vier ziekenhuizen. Ersoy Ziekenhuis Kurtköy, Acibadem Atasehir, Medivia Ziekenhuis Cengelköy en Istanbul Oncologie Ziekenhuis Maltepe. Kleine ingrepen worden uitgevoerd in de privékliniek van Prof. Dr. Bekir Atik.

In het ziekenhuis en de kliniek treft U hoogwaardig geschoold personeel aan, waarmee U in het Engels of Turks kunt communiceren. Tijdens uw behandeling verblijft U in een 1 persoonskamer, voorzien van alle gemakken zoals tv, Airco en Wifi. Natuurlijk wordt er ook voor eten en drinken gezorgd, eventuele speciale wensen of dieet vereisten kunt U van tevoren of tijdens uw verblijft kenbaar maken, zodat daar rekening mee gehouden kan worden.

Bezoek tijdens het uitrusten na de behandeling is mogelijk, bezoektijden zijn in overleg. Als u samen bent met uw partner of vriend(in) is het mogelijk dat hij/zij bij u blijft overnachten in het ziekenhuis.

In de kliniek worden alleen poliklinische ingrepen uitgevoerd. Na een ingreep kunt u dezelfde dag nog naar uw verblijfadres.

Istanbul Oncologie Ziekenhuis

  • Cevizli Mahallesi, Toros Cd. No:86, 34846 Maltepe/Istanbul

Medivia Ziekenhuis Çengelköy

  • Güzeltepe Mahallesi, Zübeyde Hanım Cd. No:15, 34680 Üsküdar/Istanbul

Acıbadem Atasehir Surgical Medical Centre

  • Küçükbakkalköy Mah., Vedat Günyol Cd. No:36, 34750 Ataşehir / Istanbul

Ersoy Ziekenhuis Kurtköy

  • Kurtköy Mah., Ankara Cd. 390/3, 34912 Pendik / Istanbul

Istanbul Safe Medical

Gezondheidszorg voor iedereen

Hotels

U komt aan op internationaal luchthaven Sabiha Gokcen. Dit vliegveld is een van de modernste in Turkije, waardoor bagage afhandeling en paspoortcontrole in de meeste gevallen snel gebeurt. Van het vliegveld naar de wijk waar uw hotel staat is het aan te raden een taxi te nemen of met de metro te rijden. Ook kunt u er natuurlijk voor kiezen gebruik te maken van onze Luchthaven Afhaal Service.

Tijdens de periode voor en na uw behandeling verblijft u in een hotel dicht bij het ziekenhuis of kliniek.

Bij het samenstellen van uw behandeling adviseren wij u te kiezen uit hotels, waarmee ISM goede ervaringen heeft, onder meer omdat deze hotels ervaring hebben met mensen die als gezondheidstoerist in Turkije verblijven.

Bij het plannen van uw traject bespreken we alle mogelijkheden met u. ISM heeft afspraken met 3-, 4- en 5-sterren hotels dicht bij de verschillende ziekenhuizen waar wij u kunnen behandelen.

Voorzieningen

In alle vier de wijken waar de gecontracteerde ziekenhuizen zijn gevestigd kunt U alles vinden wat u nodig heeft, winkels, shopping centra, apotheek, restaurants en horeca, uitgaansleven en bioscopen. In uw hotel(kamer) zult u al veel algemene informatie aantreffen in de vorm van brochures, als dit niet genoeg blijkt kunt u aan de receptie of aan uw servicemedewerker specifieke dingen vragen.

Via onze boekingsservice kunt U excursies bespreken en boeken. Mocht u wensen hebben die we niet standaard aanbieden dan kunt u contact opnemen met de aan u toegewezen servicemedewerker.