Over ons

Over Ons

Istanbul Safe Medical heeft het motto gezondheidszorg voor iedereen en ‘elke patiënt is uniek en anders.

Turkije is wereldwijd nummer 2 in het aantal ziekenhuizen. Werken met de laatste hightech apparatuur binnen volledig uitgeruste ziekenhuizen en de hoeveelheid chirurgen die particulier werkzaam zijn maakt Turkije een geprefereerd land voor gezondheidstoerisme.

Om de betrouwbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening te garanderen zouden de toeristen moeten kiezen om de behandelingen te regelen via een gezondheidstoerisme agentschap.

Istanbul Safe Medical is verbonden aan TURSAB (Turkije Reisbureau Associaties).

Als team staan wij voor het leveren van betrouwbare, kwalitatief hoge, professionele en comfortabele dienstverlening aan patiënten die voor een behandeling voor Turkije hebben gekozen.

De patienten van Istanbul Safe Medical krijgen voor, tijdens en na het behandelproces optimale ondersteuning van het ISM team. Om het proces comfortabel en veilig te laten verlopen zullen alle aspecten van het proces gedetailleerd en compleet georganiseerd worden voor zowel de patienten als eventuele begeleiders.

Ons team bestaat uit jonge, dynamische en innovatieve personen. Door middel van wereldwijde R&D optimaliseren wij continu onszelf en onze dienstverlening.

Istanbul Safe Medical Gezondheidstoerisme Inc. is opgericht door Prof. Dr. Bekir Atik. Hij heeft 20 jaar ervaring als plastisch reconstructie chirurg en esthetisch chirurg.

Wij doen ons best om te voldoen aan uw wensen en verwachtingen. Wilt u weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? 

Zoekt u een succesvolle chirurg met meerdere jaren ervaring waar persoonlijke aandacht op nummer 1 staat? 

Ons motto is “gezondheidszorg voor iedereen” en “iedereen is uniek en anders”. Hier passen wij onze diensten op aan.