Gezichtsesthetiek

Gezichtsesthetiek

Je bent mooi zoals je bent. En toch kan het zijn dat als U in de spiegel kijkt niet (langer) tevreden bent met uw uitstaling. Dit kan bijvoorbeeld liggen aan uw neus die u niet mooi vind of bijvoorbeeld aan de rimpels op verschillende plekken van uw gezicht. Dit laatste overkomt bijna iedereen in meer of mindere mate bij het ouder worden, alleen bij sommige mensen is dit zichtbaarder dan gemiddeld.

Deze gedachten kunnen een negatief effect hebben op het zelfvertrouwen en kunnen een ongelukkig gevoel geven. Dit is niet nodig, want kleine ingrepen kunnen al grote verschillen maken. Zo is het gebruik van botox of fillers om verouderingsverschijnselen van de huid te compenseren meer en meer geaccepteerd en gebruikelijk, en ook het corrigeren van bijvoorbeeld uw neus is een relatief kleine en gebruikelijke ingreep. Natuurlijk is het belangrijk dat u hierbij goed onderzoek doet naar een betrouwbare en ervaren chirurg in combinatie met een goed ziekenhuis.

Gezichtsesthetiek is de verzamelnaam van de chirurgische ingrepen om problemen aan het gezicht op te lossen. Istanbul Safe Medical biedt met zijn team dát alles wat u nodig heeft:

  • Chirurg met meer dan 20 jaar ervaring, die gedurende zijn carrière al duizenden mensen tot volle tevredenheid heeft behandeld.
  • Behandelingen in technisch goed uitgeruste ziekenhuizen, waar het personeel gewend is aan mensen uit verschillende landen. Hierdoor zullen ze u op uw gemak kunnen stellen en duidelijk met u communiceren.
  • Betrouwbaar en enthousiast team wat klaar staat om uw wensen en verwachtingen optimaal te regelen. Ondanks dat alle medische aspecten door en door beproefd zijn blijft het een persoonlijke ingreep. Zorgen die u uit handen genomen kunnen worden, zowel tijdens uw verblijf in Turkije als in het ziekenhuis nemen we graag bij u weg, zodat u onbezorgd uw behandeling kan laten doen.
  • Eerlijke prijzen. Ook hier geldt, zorgen voor- of achteraf over de kosten zijn te vermijden. Hierom zullen we van tevoren de kosten eerlijk met u doorspreken, waarna geldt ‘afspraak is afspraak’ dus geen nakomende rekeningen en verborgen kosten.