Diensten

Onze Diensten

Wij bieden een totaalpakket aan diensten voor alle mogelijke behoeftes van onze patiënten. De patienten van Istanbul Safe Medical krijgen voor, tijdens en na het behandelproces optimale ondersteuning van het ISM team. Om het proces zo comfortabel en veilig te laten verlopen zullen alle aspecten van het proces gedetailleerd en compleet georganiseerd worden voor zowel de patienten als eventuele begeleiders.

Op deze pagina vindt u alle informatie over onze diensten die we kunnen leveren naast het organiseren van uw behandeling.

Gezondheidsconsult

Vanaf het moment dat u ons benadert voor een behandeling in Turkije zal ons professionele team starten met het opstellen van een gedetailleerde plan van aanpak.

Stuur alle informatie die u heeft zoals informatie over eerdere behandelingen voor dezelfde ziekte of röntgenfoto’s of medische rapporten naar ons toe. Zo kunnen wij u gerichter begeleiden en adviseren over de beste opties voor een behandeling.

Nadat de artsen een beoordeling hebben gemaakt op basis van alle documentatie, uw behoefte en uw verwachtingen zal in samenspraak met u een beslissing genomen worden voor de behandeling. Dit is het startsein voor het opstellen van uw reisplanning. Ons team zal tijdens het gehele proces nauw in contact staan met u om te zorgen voor een comfortabel traject.

Onze gezondheidsconsult-service is gratis. Nadat u een beslissing heeftt genomen over de behandeling en de diensten waar u gebruik van wil maken, krijgt u een op maat opgesteld offerte.

Vliegtickets

Als u dit wenst kan ons team uw vliegticket regelen.

diensten-vliegtickets

Luchthaven Transfer Service

Als u gebruik wil maken van onze luchthaven transfer service zult u bij aankomst op het vliegveld opgehaald worden door onze transferagent op basis van uw verwachtte aankomsttijd. Voor uw comfort zullen wij u met een speciaal voor u gereserveerde voertuig naar uw hotel brengen en de check-in regelen in uw hotel. Als het na uw behandeling en controles tijd is voor uw vertrek zullen wij u naar het vliegveld brengen.

Accommodatie

Turkije is een brug die drie continenten (Europa, Azië, Afrika) met elkaar verbindt. Het bevindt zich op de kruising van ’s werelds oudste beschavingscentra. Turkije bevindt zich op twee continenten waardoor het een een multicultureel karakter heeft dat rijk is aan verschillende culturen, talen, religies en rassen. Turkije trekt door zijn cultuur, historische rijkdom en prachtige natuur al jaren veel toeristen. Daarom zijn er in alle steden van Turkije talloze accommodatie alternatieven aanwezig.

Wij bieden onze patiënten die ons land bezoeken voor gezondheidstoerisme accommodatiediensten aan. Als u deze dienst wilt afnemen, zal door ons team op basis van uw wensen, accommodatie alternatieven aangeboden worden. Nadat u heeft besloten in welke hotel u wil verblijven zal het boekingsproces door ons team worden geregeld. 

Excursies

Als u tijdens uw verblijf een rondleiding door het prachtige Istanbul wilt kunnen wij dit voor u regelen met ons planningsteam. U heeft de keuze uit privé rondleidingen door de stad, shoppingtours, boottochten of gastronomische rondleidingen. Tijdens de planning van uw reis kunt u aangeven wat u allemaal wil doen en zien. Op basis hiervan zal er voor u een tour gepland worden. Bij het plannen van een tour houden wij rekening met uw behandeling en passen de intensiteit van het programma hierop aan.

Het ontdekken van nieuwe plaatsen en uitproberen van nieuwe smaken zal een morele bron zijn tijdens uw verblijf.