Prof. Bekir Atik

Prof. Dr. Bekir Atik

“Plastische Reconstructie en Esthetische Chirurgie staat in mijn ogen voor het creëren van een zo natuurlijk mogelijk uiterlijk voor een persoon. Het effect van een ingreep is snel zichtbaar is. De patiënten hebben na een behandeling meer zelfvertrouwen en ontwikkelen een positiever zelfbeeld. Dit geeft mij als chirurg veel voldoening."

Prof. Dr. Bekir Atik

Prof. Dr. Bekir Atik is in 1968 geboren in Kayseri, Turkije. Na zijn afstuderen aan de Faculteit Geneeskunde aan de Uludağ Universiteit in 1993, begon hij te werken als basisarts in Erzincan.

Hij begon in 1997 met zijn specialisme in Plastische Reconstructie Chirurgie en voltooide in 2002 zijn opleiding aan de Universiteit van Gaziantep. In hetzelfde jaar begon hij zijn academische loopbaan als een van de oprichters van de afdeling Plastische Reconstructieve en Esthetische Chirurgie aan de faculteit van Geneeskunde aan de Yüzüncü Yıl Universiteit.

In 2007 ontving hij de titel van Universitair hoofddocent. In 2011 begon hij als oprichtend lid van de faculteit van Plastische Reconstructie en Esthetische Chirurgie te werken bij Istanbul Medeniyet Universiteit. Hij ontving de titel van professor in 2013.

Momenteel werkt hij in zijn eigen privékliniek in Istanbul en werkt op interim basis bij verschillende ziekenhuizen in Istanbul en omstreken.

Hij heeft 60 internationale en 20 nationale gepubliceerde artikelen.

Aandachtsgebieden/specialisme

Plastische Reconstructieve Chirurgie

Esthetische Chirurgie

Handchirurgie

Palatoplastiek

Micro Chirurgie

Bekir-Atik