Alle behandelingen

Behandelingen

De behandelingen bij Istanbul Safe Medical vallen onder het specialisme van esthetische plastisch chirurgie. Bij deze vorm van chirurgie ligt de nadruk op het optimaliseren van het uiterlijk, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld handchirurgie en reconstructieve chirurgie. Op deze site wordt informatie gegeven over esthetische behandelingen aangeboden aan gezicht, borsten en lichaam, maar het dienstenpakket van Istanbul Safe Medical is breder. Binnenkort kunt u ook uitgebreide informatie vinden over onze behandelingen:

  • Tandheelkunde, met name gericht op het esthetische aspect van de gebitsverzorging zoals bleken van het gebit en het aanbrengen van kronen-bruggen.
  • Reconstructieve Plastisch Chirurgie, om de cosmetische effecten die optreden bij een kankerbehandeling weg te nemen.
  • Obesitas behandelingen, bestrijding van overgewicht en de gevolgen daarvan.
  • Haartransplantatie, tegengaan of corrigeren van dunner wordend haar of haaruitval.
Wilt u alvast informatie inwinnen kijk dan op onze Engelse of Turkse site.
 

Nederland kent een zorgstelsel waar bepaalde behandelingen niet onder een vergoeding vallen. Zo zijn in de meeste polissen cosmetische ingrepen niet verzekerd zolang deze niet op uitdrukkelijk voorschrift van een arts worden verricht. Dit maakt dat mensen om financiële redenen heel lang rond kunnen lopen met een slecht gevoel over hun uiterlijk of lichaam. Turkije en dan met name Istanbul kent veel ziekenhuizen die uitgerust zijn met de laatste technieken en succesvolle en ervaren chirurgen, waardoor er voor de meeste ingrepen praktisch geen wachttijden zijn. Hierbij liggen de tarieven veel lager dan binnen Europese landen zoals Nederland, België of Duitsland. De prijs-kwaliteitsverhouding wordt dan ook door veel patiënten als uitstekend ervaren. Bovendien is het voor veel mensen aanlokkelijk een behandeling te combineren met een citytrip naar het warme en bruisende Istanbul. Deze factoren bij elkaar opgeteld maken dat Istanbul en Turkije een veel gekozen stad en land is om een operatie te laten uitvoeren.

Op deze site vindt u alle relevante informatie over onze behandelingen. Heeft u na het lezen nog vragen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.